close
متخصص ارتودنسی
اطلاعات بعد از Recycle Bin کجا می‌رود؟ و
عنوان عکس اسلایدر عنوان عکس اسلایدر عنوان عکس اسلایدر
نویسنده:
تاریخ: یکشنبه 07 دي 1393
بازدید: 21

اطلاعات بعد از Recycle Bin کجا می‌رود؟ و

وقتی فایلی را به سطل بازیافت می‌فرستید، آن را پاک نکرده‌اید، بلکه فقط از جایی به جای دیگر منتقل کرده‌اید. اما وقتی آن را با دگمه‌های Shift+Delete حذف می‌کنید یا از داخل سطل بازیافت پاک می‌کنید، تنها نام آن فایل یا پوشه را از فضای داخلی درایو از بین برده‌اید. اما تمامی اطلاعات آن فایل یا پوشه به‌صورت کامل در جایی از فضای درایوتان باقی مانده است. فضای اشغال‌شده توسط فایل حذف شده، نه از بین می‌رود و نه اطلاعات جدید روی آن قرار می‌گیرد، بلکه همچنان دارای اطلاعات فایل حذف‌شده است، اما رابط آن با نام فایل پاک‌شده از بین رفته است. به همین خاطر بعد از پاک کردن اطلاعات از داخل سطل بازیافت، فضای اشغال‌شده توسط فایل را دیگر نمی‌بینید. تا زمانی که فضای خالی باقی‌مانده روی هارددیسک کاملا پر نشود، اطلاعات جدید روی اطلاعات فایل حذف‌شده بازنویسی نمی‌شود.
زمانی که به هر علتی نیاز به بازیابی اطلاعات خود داشته باشید، این سیستم حذف فایل می‌تواند به یاری شما بیاید. گرچه بازیابی اطلاعات، عملی کند است و به فضای زیادی نیاز دارد.

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی